cosmetischJe dagelijkse huidverzorgingsroutine, blootstelling aan zonlicht en individuele genetica beïnvloeden hoe snel uw gezichtshuid veroudert. Hoewel iedereen in een ander tempo ouder wordt, krijgt iedereen met dezelfde uitdagingen te maken. Naarmate je ouder wordt, maakt je huid minder collageen, elastine en hyaluronzuur aan. Naarmate deze niveaus afnemen, verliest uw huid kracht, elasticiteit en vocht. Je huid wordt ook dunner en de natuurlijke vetlaag onder je huid geeft toe aan de zwaartekracht.

Alternatief voor botox

Cosmetische Acupunctuur is een niet-chemische spierontspannende, behandeling die als alternatief voor botox kan worden gebruikt. Natural beauty is een hot topic. Acupunctuur resulteert in een natuurlijk, maar milder, “botox-effect”. Het inbrengen van fijne acupunctuurnaalden stimuleert de cel vernieuwing van de huid en versnelt het proces, zodat een droge, beschadigde huid aan de oppervlakte snel wordt vervangen door een nieuwe, jeugdige huid. De naalden stimuleren ook de aanmaak van collageen en elastine, waardoor uw nieuwe huid sterker en strakker wordt. Over het algemeen melden vrouwen dat ze een frissere huid krijgen, wat mogelijk met verbeterde doorbloeding te maken heeft. Dit geeft vaak een “glow”. Voor mensen die graag het botox-effect willen op een natuurlijke wijze is dit een geweldige oplossing.

Vertraag de veroudering

Cosmetische Acupunctuur is een wekelijkse behandeling van tien weken (of twee keer per week gedurende vijf weken), die vervolgd wordt door een onderhoudsbehandeling met een frequentie van één keer per zes weken.

De micronaaldjes voelt u wel, maar het doet geen pijn. U krijgt door de behandelingen een jongere en frissere uitstraling. Ook heeft het een relaxerend effect op het hele lichaam doordat er endorfinen vrijkomen na de behandeling. Het effect is deels zichtbaar maar het grootste effect zit in de investering in de toekomst. Doordat de micronaaldjes een microreactie veroorzaken, wordt in microhoeveelheden collageen bijgemaakt en dit vertraagt de veroudering.

In onze praktijk passen we de cosmetische Acupunctuur volgens Dr. Travall Groome toe. Er worden niet alleen micronaaldjes ingeprikt maar ook gua sha, cupping, LED therapie en electrotherapie maken deel uit van een behandeling. Reken op een klein 1,5u per behandeling.

DE PRAKTIJK VERHUIST NAAR EEN NIEUW ADRES !!!!

Vanaf 19 juni vindt u ons terug op een nieuwe locatie waar we u nog beter van dienst kunnen zijn:

Geeft zeker het huisnummer in als je via GPS komt!
Er is parking aan de praktijk voorzien.