acupunctuur hoofd

Polsdiagnose... een oude methode in een moderne wereld

Polsdiagnose is 1 van de 4 pijlers om de oorzaak van symptomen te begrijpen. Het dateert van meer dan 2000 jaar geleden. Het is de meest nauwkeurige manier om patronen van een slechte gezondheid op te sporen. De manier hoe het bloed door de Arterie Radialis stroomt, geeft weer hoe je algemene gezondheid is. Maar ook welke specifieke organen niet goed functioneren, kunnen we uit de polsdiagnose halen. En dit is de kunst van de polsdiagnose.

Een voorbeeld:

Een aanhoudende maagpijn met reflux, komt dit door het slecht functioneren van de maag, door stress, door een slechte bloedcirculatie of door een maagbreuk? Dit verschil is via polsdiagnose zeer goed te voelen.

Het is voor mij heel belangrijk dat ik u op de juiste manier help. Kan ik je klacht met Acupunctuur en kruiden oplossen of stuur ik je door naar een Westerse (gespecialiseerde) arts? Door bijscholingen heb ik een moderne versie van deze aloude methode zeer goed onder de knie gekregen. Ik ben er dan ook trots op dat ik de enige Belgische acupuncturist ben die deze ‘nieuwe’ techniek goed beheerst. Regelmatig ga ik naar het buitenland om mij in deze techniek bij te scholen. Want geloof me, het zit hem in de finesse om een pols goed te kunnen lezen.

DE PRAKTIJK VERHUIST NAAR EEN NIEUW ADRES !!!!

Vanaf 19 juni vindt u ons terug op een nieuwe locatie waar we u nog beter van dienst kunnen zijn:

Geeft zeker het huisnummer in als je via GPS komt!
Er is parking aan de praktijk voorzien.